IPL behandelaars gezocht

ONTHARING SPECIALIST

 

Functie omschrijving:

Doen waar we goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten; alles is enkel gericht op waxen. En dan met name op onze specialiteit voor zowel vrouwen als mannen, Brazilian . Door de beste speciale Employer wax, de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om snel, zonder al te veel pijn en comfortabel te waxen.

 

Employer heeft de ambitie om heel te overtuigen van de voordelen van waxen. We zijn een jonge professionele organisatie en iedereen binnen Employer werkt mee om dit hogere doel te bereiken. Bij Employer werken dames met een achtergrond als schoonheidsspecialiste en/of met praktijkervaring in waxen, zij zijn onze Wax Angels.

 

Momenteel heeft Employer vestigingen in , , en . Door de groei van onze organisatie zijn we op dit moment op zoek naar nieuwe Wax Angels voor onze salons..

 

Als Wax behandelaar:

• Je voert wax behandelingen uit bij dames & heren, waaronder onze specialiteit Brazilian

• Je houdt van hard werken in een jong team en jong bedrijf

• Je vindt het prettig om accuraat te werken, waardoor je constant kwaliteit levert. Je bent immers dé wax specialist

• Het werken met mensen vind je geweldig; je haalt voldoening uit contact met de klanten en collega’s

• Je vind het geen probleem om je aan te passen, aan de wensen van je klant

• Je bent vriendelijk, energiek, representatief, spontaan en altijd bereid om meer te leren

• Een opleiding tot schoonheidsspecialiste is geen vereiste

• Je vind het geen probleem om naast doordeweeks, ook in de avonduren en het weekend te werken

• Je bent flexibel om, indien nodig, op een andere vestiging te werken

• Je bent flexibel om, indien nodig, incidenteel een dienst van een collega over te nemen

 

Functie eisen:

Je hebt een (afgeronde) opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en/of praktijkervaring opgedaan met waxen. Ervaring met Brazilian is een pre, maar geen vereiste.
Heb je geen achtergrond als schoonheidsspecialiste maar denk je dat waxen echt iets voor jou is? Ook dan kun je gerust solliciteren; we leiden je intern op tot volwaardig Wax Angel.

Wie zijn wij?Doen waar we goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten; alles is enkel gericht op waxen. En dan met name op onze specialiteit voor zowel vrouwen als mannen, Brazilian . Door de beste speciale Employer wax, de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om snel, zonder al te veel pijn en comfortabel te waxen.

Employer heeft de ambitie om heel te overtuigen van de voordelen van waxen. We zijn een jonge professionele organisatie en iedereen binnen Employer werkt mee om dit hogere doel te bereiken. Bij Employer werken dames met een achtergrond als schoonheidsspecialiste en/of met praktijkervaring in waxen, zij zijn onze Wax Angels.

Momenteel heeft Employer vestigingen in , en . Door de groei van onze organisatie zowel in als in andere steden zijn wij op zoek naar meerdere Wax Angels. Je kunt reageren met, maar ook zonder, relevante ervaring.

 

Wat bieden wij?
• Employer biedt je een marktconform salaris, een goede bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
• Wij bieden je een baan in professioneel en gestructureerd bedrijf met een klantgericht, ambitieus en leuk team
• Gezien de groeiplannen bieden wij je goede doorgroeimogelijkheden
• Employer biedt je een complete opleiding tot Wax Angel aan bij de (- weken)Alle kandidaten, die Wax Angel willen worden, dienen bij aanvang van het dienstverband onze te doorlopen. Deze interne opleiding van – weken bestaat uit verschillende praktijk en theorie trainingen.
De opleiding wordt afgesloten met examens. Na het behalen van de examens mag men zich Wax Angel noemen.
Enthousiast?
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de button “Solliciteer” te klikken.
Meer informatie over deze vacature vind je op of je kan contact opnemen met:Contactpersoon
Niels de Boer

Meer hierover vind je hier:

https://www.vindazo.nl/job/viewjob/21281359/ontharing-specialist.html