IPL voor thuis-gebruik

Misschien heb je helemaal geen zin om je te schikken naar de agenda van de schoonheidsspecialiste. Of schaam je je dusdanig voor je overbeharing dat je liever niet wil dat iemand het te zien krijgt. Misschien laat je budget niet toe dat je ongewenste haargroei professioneel laat aanpakken. Ben je het zat om iedere keer met het scheermesje van je man in de weer te gaan.

Waarom een IPL apparaat voor thuis

Er zijn legio redenen waarom je eens rond zou kijken naar een IPL-apparaat voor thuisgebruik. Zoals je in het artikel Apparaat voor IPL-ontharen kunt lezen, moet je voor een professioneel IPL apparaat onwaarschijnlijk diep in de buidel tasten. Uiteraard absoluut af te raden om zonder enige kennis van zaken professioneel apparaat aan te schaffen. Durf of kan je niet naar de schoonheidsspecialiste en wil je toch je ongewenste haargroei aanpakken, dan ben je aangewezen op een IPL-apparaat voor thuis-gebruik. Thuis ontharen met IPL.

 

Niet goedkoop, wel duurzaam

Hoewel een IPL-apparaat voor thuis lang niet zo duur is als een apparaat voor professioneel gebruik. Voor een IPL apparaatje moet je wel even een spaarvarkentje stukslaan. IPL apparaten kosten al snel tussen de 200 en 500 euro. Een heel stuk prijziger dan de reguliere ladyshave of epilady.

 

Voorgoed van je ongewenste haren af met IPL

Als het goed is verdwijnen met IPL je ongewenste haren op den duur voorgoed. Hier heb je wel meer dan één behandeling voor nodig, zeker wanneer je kiest voor een IPL-apparaat voor thuis. Dergelijke apparaten halen immers lang de waarden niet die professionele apparaten wél behalen. Zoals het feit dat bleeksetjes voor thuis ook lang niet zo effectief zijn als een bleekbehandeling bij de tandarts. Benieuwd naar de mogelijkheden voor thuis-gebruik? Zie hier diverse IPL apparaten voor thuisgebruik!

 

Andere behandelingen met IPL

IPL wordt niet alleen gebruikt om te ontharen, maar ook om acne of pigmentvlekken te bestrijden. Verder zijn er klinieken en schoonheidsspecialisten die IPL inzetten om de huid te verjongen, dus om rimpels minder zichtbaar te maken en het vernieuwingsproces van de huid te stimuleren. Voor de behandeling van het gehele gelaat betaal je ongeveer 200 euro per keer. De prijzen kunnen echter van kliniek tot kliniek verschillen.